REKLAM

HOŞGELDİNİZ

27 Haziran 2008 Cuma

Sony

Sony, dizüstü ailesini Intel'in yakında piyasaya çıkacak olan mobil yongalarıyla genişletiyor. Bu aynı zamanda AMD için de iyi haber...
Intel'in Atom serisi işlemcileri duyurmasının ardından dizüstü piyasasında da gözle görülür bir hareketlilik başladı. İnternet üzerinde Sony ürünleri satan firmaların web sitelerindeki dokümanlar Sony'nin yakında yeni dizüstü ailesini piyasaya süreceğinin habercisi gibi.
Öte yandan bu, AMD için de iyi bir haber olabilir. Nitekim dizüstü bilgisayarlarında mobil grafik işlemcilerinin yer aldığı modelleri de bulunan Sony, yeni seride bu yongalarda da değişikliğe gidecek.
İnternetteki kaynaklar yeni modellerden birisinin 16.4 inç'lik ekrana sahip olacağını, diğerlerinin ise 13.1 inç'lik ultra taşınabilir modeller şeklinde piyasaya sürüleceğini aktardı. Yeni dizüstü serisinin tamamında HDMI desteği de yer alacak.
Bir diğer internet sitesi üzerinde Sony Vaio VGN-FW198U/H modeli,2.53GHz Intel Core 2 Duo T9400 işlemcisi, 4GB hafıza, 320GB sabit disk ve Blu-Ray disk sürücü ile birlikte 2150$'dan satışa çıkacak deniliyor. Ancak Intel'in T9400'ü henüz satış listelerine girmedi. Mantık olarak bakıldığında ise 530$'lık T9500'den daha ucuz olacağını söylemek mümkün.

Hiç yorum yok:

 
Gülben Ergen 2008 - 07 - Bay Doğru.mp3 -