REKLAM

HOŞGELDİNİZ

16 Temmuz 2008 Çarşamba

Yeni ve yazlık Sony Vaio'lar


Sony, Vaio serisinde her iş alanına hitap edecek profesyonel kullanıcılara yönelik yeni dizüstü modellerini duyurdu.Yeni Vaio'lar Centrino 2 platformunda...
BZ, SR ve Z serisi yeni Vaio'ların duyurusu yapıldı. 2008 yazının yeni dizüstüleri herhangi bir iş alanında yer alan profesyonel kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede.
Vaio BZ Serisi




A4 formatındaki taşınabilir bilgisayar serisi 15.4 inç'lik ekranı ve birden fazla güvenlik özelliğiyle iş dünyasına yönelik ihtiyaçları karşılamayı amaçlıyor. 1440 x 900 çözünürlükte WXGA+ ekranı bulunan modellerde yeni geliştirilen düşük güç tüketimi seviyesi de bilgisayarın pil ömrünün uzamasına yardımcı oluyor.
Magnezyum ağırlıklı metal alaşım bilgisayarın dış kasasının daha hafif ancak bir o kadar da kuvvetli olmasını sağlıyor. 2.7 kg ağırlığındaki bilgisayarlarda parmak izi tanıma, Trusted Platform Module denilen ve hassas verilere izinsiz ulaşılmasını engelleyen güvenlik korumaları yer alıyor. Aynı zamanda dizüstü bilgisayarın yere düşmesi halinde oluşabilecek hasarlara karşı sabit diskin okuma/yazma kafasının güvenli bir şekilde (verilerde bir hasara yol açmadan) yerine dönmesini sağlayan yeni bir teknoloji de yer alıyor.
Centrino 2 platformundaki modellerde 1.3 megapiksellik tümleşik kamera da yer alıyor.

Vaio SR Serisi














1.9 kg'lık ağırlığa sahip olan bu yeni ve dinamik dizüstü serisi ise hem gündelik yaşam hem de iş hayatında bilgisayarlarını kullanmak isteyenler düşünülerek tasarlanmış.
İnce yapısı ve şık tasarımının yanında 5 saate yaklaşan pil ömrü bulunan bilgisayarlarda 13.3 inç'lik WXGA (1280 x 800 çözünürlük) ekran, Intel Core 2 Duo işlemci, 4 GB'a kadar bellek, tümleşik 1.3 megapiksel kamera, parmak izi tanıma, darbeye karşı koruma ve TPM güvenlik özellikleri yer alıyor.
Yeni getirilen "switch" fonksiyonu ise bilgisayarın üzerinde bulunan kısayol tuşlarında birden fazla grup yaratılmasına olanak sağlayarak kullanıcılara daha esnek bir kullanım imkanı da tanıyor.

Vaio Z Serisi


Hiç yorum yok:

 
Gülben Ergen 2008 - 07 - Bay Doğru.mp3 -